Prijavi svoju ideju

I mi ćemo zajedno sa tobom stvoriti nove poslovne prilike.

Dobro došli u najmoderniju investicionu platformu u regionu. Na ovoj stranici možeš prijaviti svoju ideju i poslati je nama. Odmah po prijemu ideje, naš Investicioni komitet će je obraditi i pozvati te na razgovor, bez obzira da li ćemo procijeniti da je ideja održiva ili ne. Isto tako, ako već imaš postojeći biznis, ali ti treba i pouzdan partner, prijavi se.

Mi investiramo u sve sfere biznisa koje imaju potencijal i koje mogu biti od značaja za kreiranje nove vrijednosti. Value creation je suština našeg biznisa.

Mi nismo birokrate i javljanje nama je potpuno jednostavno. Pošalji nam svoj prijedlog ideje, sa opisom biznisa i vizijom koju imaš na office@inovativnakorporacija.com

Uz prijedlog ideje i biznisa, pošalji nam i svoju biografiju CV, sa svimg kontakt podacima kako bismo mogli da te kontaktiramo i pozovemo na sastanak.

Ako se prijavljuješ sa već postojećim biznisom, trebaju nam skenirana dokumenta o osnovanom biznisu (sudska rješenja o registraciji), kao i kopije bilansa zaključno sa zadnjim kvartalom ili bilansi za prošlu godinu.

Čim dobijemo tvoj mail, javićemo se i pozvati te na sastanak. Želimo zajednički da stvaramo mrežu talenata i kvalitetnih ljudi.